Over ons

“Je maakt impact op mijn mensen en op mijn business, it sticks”. Deze uitspraak van een van onze klanten vormt de basis voor onze bedrijfsnaam: Business Impact.

Impact op uw business door persoonlijke impact! Dat is Business Impact.

Business Impact is een internationaal hoog aangeschreven bedrijf. We zijn begonnen en nog steeds veel actief op het gebied van trainingen. We zijn een niche-speler in de trainingsmarkt. We trainen op observeerbaar gedrag. Onze trainingen beklijven, ze maken impact op mens en business. En wat we allerliefste en het allerbeste doen is jouw businessprobleem oplossen, zowel met onze management trainingenverkooptraining als training op het gebied van onderhandelen.

Hoe was de training?

Hoe vaak hoor je niet “de training was best interessant, maar uiteindelijk is er niets veranderd.” Dat doen we bij Business Impact Training anders. Onze trainingen beklijven. Ze maken impact, meetbare impact. Dit doen we door ons beproefde ROI-model.

Over Business Impact

Je hebt trainingen en trainingen. Veel trainingen werken enkel en alleen aan vaardigheden. Zo leer je wanneer je in verkoop op tijd de budgetvraag stelt en hoe je in management goed moet delegeren. Vergelijk het met koken volgens een kookboek. Leer je daarmee de essentie van koken?

Door de managementtraining ben ik in mijn werkzaamheden minder tijd kwijt en hou ik meer kwaliteit over……
Arie van Vliet, directeur Jochem voor Ogen

Kom in je kracht…

Lange termijn gedragsverandering, ofwel vaardigheden die beklijven, bereik je door aan de slag te gaan met overtuigingen. Wij leren je anders te kijken en daardoor anders te handelen. Dat betekent dat we onder de huid kruipen van deelnemers. Dat kan confronterend zijn. Je gedragspatroon wordt dan heel duidelijk naar de oppervlakte gebracht. Hiermee helpen we jou in je kracht te komen.

… en stretchen maar.

Uiteindelijk ligt de oplossing namelijk in je sterke punten, jouw kwaliteiten. Vervolgens is het aan jou om te stretchen, om uit die comfort zone te komen. Je comfort zone is vertrouwd, veilig en geeft een goed gevoel. Net daarbuiten valt veel meer te beleven. Daar leer en groei je. Dat hoeft niet met grote stappen. Wij geloven in 1% stretchen & verbeteren per dag. Dit is onze basisfilosofie.

“Gedegen voorbereiding, discipline, oefenen, oefenen, oefenen en dan maximaal presteren! Voor elk belangrijk gesprek denk ik aan de trainer…”
Annemiek Mikkers, Manager New Business Development Sodexo

Het team

Dit doen wij met een enthousiast en internationaal team van professionele en door de wol geverfde trainers. De spreiding van onze trainers over Europa brengt kennis van de verschillende culturen met zich mee. Een unieke kracht. Onze trainers beheersen allemaal het Engels. Hierdoor kunnen we middelgrote en grote organisaties op maat bedienen. Coördinatie en afstemming kunnen wij zowel centraal als lokaal, trainen en coachen doen we internationaal.

het team van business impact