Hou jezelf een spiegel voor

Ons online 361° feedback platform biedt jou een methode om het functioneren van een individu op specifieke competenties te evalueren. Het 361° instrument wordt ingezet als basis voor functioneringsgesprekken en coaching.

“Je kan pas vooruitgang boeken als je weet waar je staat.”

Business Impact Training

Groeien door 361° feedback

Om te beginnen vul je jouw zelfbeeld in en nodig je vervolgens meerdere beoordelaars uit die een goed beeld hebben van jouw dagelijks functioneren. Dat kunnen collega’s van gelijk niveau zijn, medewerkers, klanten of leidinggevenden. De eigen indruk van waar men sterk of minder sterk in is wil nog wel eens afwijken van hoe anderen dit zien. Mensen dichten zichzelf soms kwaliteiten toe die anderen niet zien of omgekeerd.

Het allerbelangrijkste wat jullie programma en aanpak mij heeft gebracht is de ‘kracht van zelfreflectie’. Het begon direct toen wij de uitkomsten van de 361° analyse bespraken. Dat was best confronterend. Er zat nogal een verschil in hoe ik mijzelf zag acteren en hoe dat in praktijk door mijn omgeving werd ervaren.

Frank Toebes, General Manager NRF

De uitkomsten van een 361° analyse

Wij leveren jou vervolgens een rapportage waarin de diverse meningen over jouw competenties zijn samengevat. Je kunt per vraag inzien wat het verschil tussen jouw zelfbeeld en dat van de respondenten is. Dit biedt een goed middel om jouw leerdoelen voor een training of coaching helder te krijgen.

Ja, ik wil graag meer weten over 361° analyse

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag met ons aan de slag of heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en een van onze partners neemt contact op.