Activeer en benut het talent in jezelf!

Coaching is een persoonlijke begeleiding in een gelijkwaardige relatie. Dit kan zowel éen-op-één, als met meerdere mensen (bv bij conflicten) of met een team. Onze ervaren coaches ondersteunen en begeleiden jouw leerproces en zorgen dat je je ontwikkeldoelen behaald. Het doel van coaching is het vergroten van de mentale vitaliteit en daarmee de persoonlijke effectiviteit van de coachee. Business Impact Training biedt verschillende vormen van coaching aan zoals MBTI coaching, Personal coaching, Interventie coaching en Teamcoaching.

Voor iedereen een passende coaching

Wij werken met verschillende vormen van coaching, afhankelijk van de vraag en het doel. Op onderliggende pagina’s omschrijven we zo goed mogelijk de verschillende coachingsvormen. Neem vooral persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden en vormen van coaching te bespreken.

Mijn ervaring met de coach is uitstekend. In slechts enkele comfortabele en informele sessies kwamen we al gauw tot een helder geformuleerd doel waaraan ik zelfstandig verder kon werken.

Meer informatie nodig of kennismaken?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefonisch met één van de partners.