Sales als topsport

Zoals topsporters iedere dag trainen om zich op het beslissende moment als winnaar uit de wedstrijd te komen, zo moeten ook sales professionals hun verkoopvaardigheden blijven trainen om zich te kunnen blijven onderscheiden van de concurrentie. In onze sales training leiden we jou met praktisch toepasbare methodes door de verschillende fasen van het commerciële proces. Hierdoor kun je beter inspelen op klantbehoefte, haal je een betere sales conversie, bouw je meer lange termijnrelaties op en werken we gestructureerd naar een verbeterd, meetbaar resultaat.

Sales training: Professioneel verkopen

Laten we eerlijk zijn, de meeste organisaties ervaren dat commerciële resultaten moeilijker te behalen zijn dan voorheen. Nieuwe marktwerkingen, langere beslissingstermijnen, een verschuivende onderhandelingsbalans zijn voorbeelden van de complexe commerciële omgeving. Effectiviteit in commercie en communicatie is een kwestie van een gedisciplineerde mindset en een goede beheersing van het gedrag! En dat is waar we in deze sales training aan werken. Structurele verbeteringen in gedrag die leiden tot een beter resultaat.

“Kortom, de werkomgeving van commerciële medewerkers is gecompliceerder dan ooit tevoren.”

Wat mag je van de Sales Training verwachten

In onze salestraining kunnen alle aspecten van het verkoopvak aan de orde komen: van acquisitie tot ‘het sluiten van de deal’. De stijl en aanpak van de sales training is altijd veeleisend en zal confronterend zijn. “Wie slap traint, kan nooit scherp zijn in de wedstrijd” is een begrip in de sportwereld. Uw sales professionals medewerkers zullen al na de eerste trainingsdag scherper in de markt staan!

Aan de slag?

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag met ons aan de slag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en een van onze partners neemt contact op.