Twijfel jij over jouw veranderkoers?

Elke leider twijfelt wel eens. Mee veranderen met de omstandigheden, JA!  Maar met welke prioriteiten? Wat is nu de juiste beslissing en juiste route voorwaarts. 

Een mooie manier om daarop antwoord te krijgen is vanuit de HPO structuur. HPO’s (High Performing Organisations) zijn lange termijn gericht en succesvoller. 

Hoe creëer je Business Impact?

Dagelijks, ook juist in deze tijd, zien we het grote verschil bij onze klanten tussen een gezonde organisatie, die snel mee verandert met de omgeving, en hun concurrenten, die achter blijven.

Snel en goed aanpassen is hierbij belangrijk. Sterker nog, het vermogen tot aanpassen is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Maar wat zijn de juiste prioriteiten om de resultaten van uw organisatie te verbeteren? Iedere leider kent die momenten van twijfel; besteden we onze tijd en geld aan de juiste dingen? Vanuit het HPO model en de 5 HPO criteria kun je heel goed inzichtelijk krijgen op welke vlakken je bedrijf al goed is en waar nog (veel) ruimte voor verbetering is. Waar zit nu de pijn en hoe creëer je een HPO en succes.

HPO en Boerenwijsheden

Boerenwijsheden is hét boek over het geheim achter de 25  jaar succes en falen van het fameuze Zwolse restaurant De Librije.  Hoe halen ze al 15 jaar achter elkaar *** 3 Michelin sterren? Hoe doen ze dat in Zwolle? De 5 HPO criteria zijn langs De Librije gelegd en we bewijzen met  het HPO centre en Prof. De Waal in Reversed Science waarom het zo goed gaat in Zwolle. HPO is trouwens niet complex, het is de ultieme balans tussen Top Leiders, Top Mensen, Innovatie, Lange termijn gerichtheid en Openheid.

 

Online dashboard in 1 week op tafel.

Aan de hand van de wetenschappelijk gevalideerde HPO-scan brengen we uw organisatie in kaart. Deze HPO-scan kan ook een bestaand medewerkers onderzoek vervangen. De opdrachtgever ontvangt binnen een week het online dashboard.

Geen leger consultants maar dan samen leren een HPO te zijn.

Er is een grote hoeveelheid KPI-scores beschikbaar en de hele organisatie heeft een complete cockpit voor gerichte aansturing en voortgangsmeting van de organisatie. Inclusief vergelijking met andere Nederlandse organisaties (benchmarking).

We mobiliseren geen leger consultants maar we gaan samen leren om een HPO te worden. Lange termijn gerichtheid is één van de kenmerken van een HPO, we gaan met ons trainingsbedrijf Business Impact aan de slag om jouw mensen in beweging te krijgen. Zo lang het moet virtueel en zodra het kan weer live, maar we gaan wel verder!

Wil jij jouw twijfels wegnemen, begin dan gewoon met de scan. Het is leerzaam, leuk en het brengt de verandering die je toch al wil in de juiste context en priorisering.

Voor de scan en de feedback moet je denken aan een investering rond de €5.000,= excl btw.  Je kan ook beginnen met het boek Boerenwijsheden eens te lezen om meer inzicht te krijgen in de HPO criteria en de vertaling naar de Librije. Het boek is hier te bestellen voor € 39,50 (incl 9% btw.en verzendkosten)

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over de scan, een 1:1 teams sessie over HPO met Business Impact of het boek bestellen vul je gegevens hieronder dan in. Dan nemen we contact met je op.