Kort en effectief coachen:

Soms lopen medewerkers tegen hun grenzen aan waardoor ze niet meer optimaal functioneren of niet meer lekker in hun vel zitten. Ze hebben hier last van maar weten niet hoe dit te veranderen. In deze gevallen biedt interventie coaching vaak een snelle en succesvolle oplossing. In enkele sessies (vaak 2-4) kan er een blijvende verandering worden gerealiseerd waardoor de medewerker weer verder kan en het rendement voor uw organisatie stijgt.

Voor wie is dit een passende aanpak?

Interventie coaching is inzetbaar in veel situaties.

  • De medewerker loopt tegen obstakels aan die hem/haar belemmeren maar weet niet hoe dit zelf opgelost te krijgen
  • Ondanks inspanningen blijft de medewerker terugvallen in oude patronen.

Het verleden is niet meer te veranderen. De toekomst wel. Tijdens de sessies is er geen sturing of advies van de coach, maar ondersteuning bij het zelf vinden van antwoorden en de nieuwe richting. Tussen de sessies zal de coachee gericht aan de slag gaan met de nieuw gevonden inzichten en antwoorden.

Belangrijk is dat de coachee zelf ook ervaart dat de huidige situatie niet optimaal is en dat hij/zij daar graag mee aan de slag wil. Dat de coachee dus bereid is te investeren in verandering. Coachees die hebben deelgenomen aan dit traject en ook hun leidinggevenden zijn vaak verrast door de snelheid en impact van de coaching.

Ik heb in 1,5 uur meer over mezelf geleerd dan in de afgelopen 5 jaar via de reguliere hulpverlening.

Ja, ik wil graag meer weten over Interventie coaching

Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van een van onze trainers.