Uitnodiging voor een gratis masterclass

Hoe ga je om met de toenemende eisendheid van klanten en verbeter je toch je salesconversie? Hoe zet ik mijn team in hun kracht en worden we nog productiever? Hoe zorg ik ervoor dat zowel mijn team als mijn leidinggevenden gemotiveerd zijn? Hoe zorg ik ervoor dat alle stakeholders tevreden zijn met de uitkomst van een onderhandeling?

Onder het motto: “Wie slap traint, zit nooit scherp in de wedstrijd!” gaan we in een kleine groep van maximaal 10 managers, (ervaren) onderhandelaars, inkopers en (sales) professionals de diepte in. In welk onderwerp wil jij ‘Master’ worden?


Masterclass Management

Talent herkennen en optimaal inzetten, echt contact maken en het geven en ontvangen van feedback en kritiek. Essentiële vaardigheden als manager. Ervaar de details in jouw gedrag waarmee je werkelijk het verschil gaat maken.

“Zet medewerkers in hun kracht en haal het beste uit je team”.

MasterclassDatumLocatieBekijk
Masterclass Managementwoensdag 31 januari 2024Heteren
Masterclass Managementdonderdag 14 maart 2024Heteren
Masterclass Managementdonderdag 30 mei 2024Heteren

Masterclass: Sales & onderhandelen

Van de cyclus van strategisch prospecteren tot en met het sluiten van de deal. Welke invloed kan jij bewust uitoefenen in het verkoopproces?

“Verbeter je salesconversie in één dagdeel.”

MasterclassDatumLocatieBekijk
Masterclass Sales & Onderhandelenwoensdag 31 januari 2024Heteren
Masterclass Sales & Onderhandelendonderdag 14 maart 2024Heteren
Masterclass Sales & Onderhandelendonderdag 30 mei 2024Heteren

Exclusief voor onze deelnemers aan de masterclass op de locatie van Porsche Heteren:

Na elke sessie kun je je vergapen aan nieuwe en oude Porsches tijdens de rondleiding achter de schermen bij Porsche Center Heteren en het Porsche Classic Center, waarbij eigenaar Mark Wegh de geheimen van zijn succes met je deelt.