Waar staan wij voor?

Of het nu gaat om een organisatie-, team- of persoonlijke ontwikkeling, we ondersteunen in het vinden van nieuwe wegen om optimale Business Impact te bereiken. Wat ons als collega’s binnen BIT bindt zijn onze waarden, die jij in onze dienstverlening voortdurend zal herkennen.

1. Meetbare business impact als resultaat:

Wij maken de resultaten van onze interventies concreet. Of het nu gaat om gedrags- of attitudeverandering, verbetering van de klant- of medewerkertevredenheid of toegenomen vaardigheden. We maken gezamenlijk de link naar jouw bedrijfsresultaten! Welke partner heeft jou eerder bewezen dat te kunnen?

Wij nemen onze verantwoordelijkheid zeer serieus. Contentieus werken we aan de bijdrage die we jou en jouw organisatie moeten bieden. Dat verwachten we anderzijds ook van jou. Wie dient welke inspanning te leveren om de interventie tot een succes te brengen? Je kunt onze kennis en ervaring inzetten, je kunt niet jouw verantwoordelijkheid aan ons delegeren!

2 Confrontatie:

Wij zijn experts in gedragsverandering. We houden organisaties en mensen de spiegel voor. Wij zijn geen docenten die vertellen hoe de wereld in elkaar steekt, we zijn gedragstrainers en confronteren deelnemers met de (bij-)effecten van hun gedrag. Confrontatie, op een positieve en veilige manier.

3. Positieve attitude:

We kijken naar talenten en kansen! We beseffen ons terdege dat overtuigingen en aannames snel tot interpretaties leiden en het beeld kleuren. Toch zeggen wij altijd  “ja” tegen de persoon, ook al zijn we het inhoudelijk niet helemaal eens. Mensen voelen rapport doordat we open staan voor andere opinies. We luisteren en bevragen, zonder vooroordeel over goed of fout. Door dit voorbeeldgedrag helpen wij anderen ook bewuster te worden van het effect van het eigen gedrag. Een innerlijke positieve drive is voor ons de basis!

Ervaar zelf onze aanpak

Ervaar zelf onze manier van trainen en meld je aan voor één van onze kosteloze masterclasses.

Op een toplocatie laten we je kennis maken met één van onze trainingen. Het is de perfecte manier om, samen met andere managers, ondernemers en medewerkers te ervaren welke training bij je (organisatie) past en om zo je vaardigheden een boost te geven.