Simona Barbry

Profile

Trainen met Simona belooft een goede verstandhouding met de groep en een solide band, omdat ze iedereen op zijn gemak weet te stellen op het moment dat ze de ruimte binnenkomt. Simona heeft sterke communicatieve vaardigheden in groepsverband, die goed van pas komen in haar coaching en consulting carrière. Simona begrijpt dat elk bedrijf slechts zo succesvol is als zijn menselijk kapitaal. Ze is opgeleid in psycho-diagnostische instrumenten (gebaseerd op wetenschappelijk gevalideerde psychologie) die nodig zijn om betrouwbare resultaten en analyses te bieden in een aantal belangrijke gebieden: persoonlijkheidsprofiel, stress en druk management vaardigheden, communicatie, verbale en abstracte denkvaardigheden. Dit multifactor persoonlijkheidsprofiel is gebaseerd op MBTI (Myers Briggs Type Indicator) principes en uitgebreid in 4 verdere bipolaire schalen, zodat het in staat is om 6561 persoonlijkheidstypes te beschrijven.

Simona helpt Tsjechische en multinationale bedrijven om te groeien op de wereldmarkten.

Simona geeft masterclasses om managers, werknemers en ondernemers te helpen een reeks praktijken toe te passen die hun Charisma doen schitteren en de Kunst van het Persoonlijk Magnetisme te erkennen om zo hun impact op mensen in zakelijke context te laten groeien. Het type persoon zijn “die je misschien maar een minuut ontmoet, maar je je een leven lang herinnert” is geen kortere weg. Het is een bewuste gemoedstoestand. Sociale vaardigheden die leiden tot een charismatische uitstraling vergroten de impact van elke management- en leiderschapsstijl dramatisch. En dit alles is evidence based en wetenschappelijk onderbouwd.

Succes is niet definitief, mislukking is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt. (Winston S. Churchill)

Nationality

Tsjechische

Languages

Tsjechisch, Engels

Important Projects

Volvo Trucks: Voortdurende training en coaching
TP Vision: Doorlopende coaching
Ravak: Opleiding en coaching
European Retail Consulting: Consulting
Tsjechisch Muntkantoor: Lopende Opleiding
Kamer van Koophandel: Training, Coaching, Consulting

Relevant Training

Management en economie van toerisme, hotelmanagement, Gestalt-benadering in bedrijven en organisaties, biodynamische lichaamspsychotherapie (lopend)

Typical Simona: Open-minded, geëngageerd & leuk