Marieke Besamusca

Profile

Met een achtergrond in organisatiesociologie, diverse coachopleidingen en een trackrecord in meetbare prestatieverbetering in Operations combineert Marieke de harde en de zacht kant van veranderen om resultaat te behalen. Manufacturing excellence, lean en change management zijn haar net zo bekend als teamdynamica, systemisch werk en cultuurverandering. Ze is een resultaatgerichte en empathische trainer, met veel ervaring in het prestatiegericht ontwikkelen en laten groeien van mensen, teams en organisaties in verschillende sectoren.

Marieke kan leunen op meer dan 20 jaar consulting ervaring. Haar basis is gelegd bij Celerant Consulting, waar ze als consultant en projectmanager werkte aan implementatie van operational excellence projecten. In haar tijd als partner bij Myrtle consulting is dit de kern van het werk gebleven, en heeft zij dit gecombineerd met change management en coaching om de menselijke kant van verandering beter te begeleiden.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Nationality

Nederlandse

Languages

Nederlands en Engels

Important Projects

ANWB Dispatch Logistics – Eigenaarschap voor continu verbeteren. Een combinatie van coaching, training en change management was essentieel voor de behaalde resultaten.

Relevant Training

  • Organisatiesociologie – Universiteit van Amsterdam
  • Leergang Corporate Antropologie – Academie voor Organisatiecultuur
  • Coaching (Nobco gecertificeerd)
  • Systemisch werk en systemisch werk in organisaties
  • Coachen met impact
  • Team coaching