Jacques van Eijs

Profile

Thuis in verschillende culturen

Ik heb in verschillende landen gewoond België, Duitsland, Nederland en Zwitserland, kind van een Franse moeder en een Nederlandse vader. Werkervaring in Oostenrijk, België, Burundi, Benin, Canada, Congo, Ivoorkust, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mauritius, Mexico, Nederland, Nigeria, Spanje, Zweden, Zwitserland, Thailand, Turkije, Tunesië, UK, USA.

Toegewijd aan leren, delen, onderwijzen

Ik heb in veel culturen gewoond en gewerkt, verschillende industrieën verkend en me professioneel in meerdere rollen bekwaamd – maar er is één constante in mijn leven: Ik heb er altijd van genoten om mensen te helpen groeien als coach, trainer, mentor of manager. En ik heb er altijd van genoten om zelf nieuwe vaardigheden te verwerven. Momenteel pas ik “Een cursus in wonderen” (beroemd boek over spirituele transformatie) aan mijn coachingsaanpak aan en ben ik begonnen met Salsa.

Passie voor sport

Lichamelijke activiteit is de sleutel tot mijn welzijn. Ik beoefen(de) met passie voetbal (UEFA-B trainer), hockey, atletiek, zwemmen en skiën (actieve Zwitserse skileraar) en wandelen.

Nationality

Belgische

Languages

Frans en Engels

Important Projects

  • Mc Kinsey Company; Coaching
  • Kabinet Didisheim; Coaching
  • Libertad- Bestuurskamer ; Opleiding & Coaching
  • SAS Institute NV/SA ; Strategisch advies

Typical Jacques: In de toekomst zijn Emotioneel en Spiritueel Quotiënt net zo belangrijk als IQ.