Giulio Di Santo

Profile

Trouw blijvend aan zijn motto “Be there with energy”, is Giulio een zeer gedreven senior consultant die veel energie en enthousiasme brengt in alles wat hij doet. Gespecialiseerd in onderscheidende oplossingen die duurzame effectiviteit voor mensen en organisaties bereiken, richt hij zich op het ontwikkelen van mensen met een innovatieve en geïntegreerde aanpak met een sterke focus op de Return On Investment. Giulio heeft voor een breed scala aan klanten in diverse sectoren en op verschillende management- en salesniveau’s geadviseerd en begrijpt daardoor hoe je het beste uit mensen kunt halen. Hij helpt hen graag om hun vaardigheden effectiever in te zetten om hogere prestatieniveaus te bereiken.

Cliënten hebben zijn stijl beschreven als authentiek, transparant en leuk, maar ook zeer gefocust, resultaatgericht en uitdagend. Zijn vermogen om een positieve, stimulerende sfeer te creëren terwijl hij uitdagend veeleisend blijft, gecombineerd met zijn gevoeligheid voor het begrijpen van ieders “persoonlijke kaart” en het op maat maken van een “best passend” actieplan zijn de sleutels tot zijn 21-jarige succesvolle carrière.

Nationality

Italiaanse

Languages

Italiaans, Engels

Important Projects

Verkoop en Marketing (Academie Merck Serono)
Commercieel leiderschap (Zurich Insurance, Coface)
Verkoop & Onderhandeling in Retail en BtoB (Bristol Myer’s Squibb, Amplifon, Gucci, Mitsubishi)
Leiderschap & Coaching (b.v. Electrolux)
Workshopfacilitering (o.a. UNICREDIT, Illimity Bank, Edison) Management voor werknemers van productie-eenheden (o.a. Tetrapak, Albea Group, Pirelli…)

Relevant Training

Diploma economie,
LSP-certificaat
PNL Basiscertificaat

Typical Giulio: Humor, drang naar resultaten, menselijke interesse