De vraag
Stefan van Diggelen, directeur Optimizers: “We zijn de afgelopen jaren explosief gegroeid, en komende jaren zal deze groei naar verwachting verder gaan doorzetten. Juist in deze intensieve fase vond ik het belangrijk om het bedrijf niet alleen te leiden vanuit de jarenlange ervaring opgedaan in het verleden, maar te blijven zoeken naar verdere persoonlijke ontwikkeling.”

De aanpak
Open trainingen Management voor de partners, Verkooptrainingen voor de accountmanagers en begeleiding van het managementteam.

Het resultaat
Stefan van Diggelen: “BIT is voor Optimizers hierin een belangrijke partner: hun pragmatische en persoonlijke aanpak is gestoeld op zowel grondige theoretische kennis als de rijke ervaring binnen het bedrijfsleven van de trainers zelf. Hierdoor was voor mij de brug makkelijk te slaan van de onderwerpen die binnen de training worden behandeld naar de dagelijkse praktijk. Door de sales- en managementtrainingen kunnen wij als bedrijf accelereren en onze klanten nog effectiever ten dienste zijn in het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.”