Quotes van onze opdrachtgevers en deelnemers

Management in company

Tjeerd weet met de juiste vraagstelling en coaching , het beste uit mensen te halen

Door de sales- en leiderschapstrainingen kunnen wij als bedrijf accelereren en onze klanten nog effectiever ten dienste zijn in het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Open Training Sales

Meer rust, zelfverzekerder en ik durf te vragen. De resultaten zijn zichtbaar in de onlangs gegeven presentatie bij een klant.

Ik durf te vragen en gebruik meer open vragen! Hierdoor krijg ik op persoonlijk en business gebied meer info en resultaten
Ze laten zien hoe het ook kan, bewust geworden van eigen gedrag en dat je door enkele aanpassingen tot een beter resultaat kunt komen. Zou hem zeker nog eens volgen.

Interventie coaching

De sessies met Antonie hebben mij geholpen om een probleem die ik niet opgelost dacht te krijgen, toch op te lossen. Door de minimale maar zeer effectieve sturing van Antonie vind je zelf de oplossing op je eigen probleem door middel van het doorbreken van oude (denk)patronen.

Communicatietraining

Tijdens de  training gaf Eveline hele heldere handvatten om duidelijker onderling met elkaar te communiceren en als team goed samen te werken.

Effectief onderhandelen

Een uitstekende masterclass die je net even die extra handvatten geeft om je verder te helpen in je onderhandelingsgesprekken. Leuke kandidaten en erg herkenbaar verteld. Aanrader!