Masterclasses

Per Visma bedrijf bieden wij een masterclass naar keuze gratis aan voor 1 persoon zodat je kunt kennismaken met de manier van trainen.

Elke masterclass duurt 3,5 uur en is hoog interactief, staat bol van praktische voorbeelden, herkenning en is een uitgelezen mogelijkheid om je skills een boost te geven en op een leuke manier met je Visma collega’s aan te slag te gaan. Aansluitend aan de ochtendsessie en voorafgaand aan de middagsessie ben je van harte uitgenodigd voor de lunch.

Er zijn drie Masterclasses die maandelijks worden verzorgd

Masterclass 1: Onderhandelen
Wat is de juiste mindset voor een succesvolle onderhandeling? Op welke manier creëer je de beste win-win situaties. Dit delen we graag tijdens deze masterclass onderhandelen.

Masterclass 2: Management
Het managen en doorvoeren van veranderingen binnen je team en organisatie. Echt contact maken, feedback geven en ontvangen. Dit zijn allemaal essentiële vaardigheden als leider en manager. Vaardigheden waarvan je je soms weer even van bewust moet worden.
Tijdens deze masterclass nemen we je mee naar veel herkenbare situaties we delen details waarmee je werkelijk het verschil gaat maken. In deze kosteloze masterclass management geven we direct toepasbare handvatten en tips aan de hand van voorkomende praktijksituaties.

Masterclass 3: Sales
Verkopen begint bij de eerste indruk. Hoe bewust zijn jij en je team daar mee bezig.
Welke invloed kan jij nog meer bewust uitoefenen in het sales proces en het aansturen van je team? Waar laten jullie nu kansen liggen wat is de impact van je gedrag en woorden op je klant en kansen.

Meer weten?

Voor vragen en informatie bel of mail naar Monique Dijkstra, Programma Manager van de Visma Sales Academy: 06 5335 9764, e-mail: m.dijkstra@businessimpact.nl of maak gebruik van onderstaand informatieformulier.