Planning en uitvoering 2022

De 4-daagse training ‘Commerciele Vaardigheden‘ en de 3-daagse Sales Management Training zijn geselecteerd om dit jaar twee keer aan te bieden. De inschrijving voor beide trainingen kan via de hyperlink of via het menu aan de linkerkant.

Als er belangstelling is voor andere trainingen in het aanbod kan dat aangegeven worden via ons contactformulier onderaan deze pagina. Vanaf zes inschrijvingen wordt de betreffende training ingepland.

Visma Trainingen

Hieronder zie je een overzicht van twee trainingen die momenteel zijn ingepland voor het najaar.
Via het menu aan de linkerkant kun je de inhoud lezen en jezelf aanmelden.

Adding Visma flavour

  • Visma storyline integreren in de gespreksopening en/of pitch
  • Portfolio van de deelnemende Visma bedrijven leren kennen
  • Collega’s leren kennen en je netwerk binnen Visma vergroten
  • Specifieke Visma klantcases in de rollenspel oefeningen
  • Centrale locatie ‘Team Jumbo Visma’ Den Bosch

Deelnemers

We hanteren een groepsgrootte van 8 personen vanwege de intensiteit en persoonlijke aanpak tijdens de trainingsdagen. Kosteloos annuleren kan tot drie weken voor aanvang van de training.

Tarief

Per persoon, per dag: € 600,00

Inclusief
Het tarief is ongeacht de type training of workshop en is inclusief persoonlijke 361 Feedback Analyse voorafgaand aan de start van de training, samenstellen van trainersmaterialen, hand-out, deelnemersmaterialen en toegang tot de BIT trainingsapp.

Exclusief
Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW, lunch, drankjes, snacks en eventuele locatie, reis- en overnachtingkosten van de deelnemers.

Meer weten?

Voor vragen en informatie bel of mail naar Monique Dijkstra, Programma Manager van de Visma Sales Academy: 06 5335 9764, e-mail: m.dijkstra@businessimpact.nl of maak gebruik van onderstaand informatieformulier.