Visma en Business Impact

Hoe vaak hoor je niet “de training was best interessant, maar uiteindelijk is er niets veranderd.”
Je hebt trainingen en trainingen. Veel trainingen werken enkel en alleen aan vaardigheden. Zo leer je wanneer je in verkoop op tijd de budgetvraag stelt en hoe je in management goed moet delegeren. Vergelijk het met koken volgens een kookboek. Leer je daarmee de essentie van koken en wordt je een Master Chef? Dat doen we bij Business Impact anders. Onze trainingen beklijven. Ons motto ‘wie slap traint zit nooit scherp in de wedstrijd!’. We maken impact, meetbare impact. Dat is onze belofte aan jou. En we laten het zien met een beproefd ROI-model.

Wie we zijn

Business Impact is een internationaal hoog aangeschreven bedrijf. We zijn een niche-speler in de trainingsmarkt. We trainen op observeerbaar gedrag. Onze trainingen beklijven, ze maken impact op mens en business. En wat we allerliefste en het allerbeste doen is jouw businessprobleem oplossen, zowel met onze management trainingen, verkooptraining als training op het gebied van onderhandelen.

Dit doen wij met een enthousiast en internationaal team van 30 professionele en door de wol geverfde trainers. De spreiding van onze trainers over Europa brengt kennis van de verschillende culturen met zich mee. Een unieke kracht. Onze trainers beheersen allemaal het Engels. Hierdoor kunnen we middelgrote en grote organisaties op maat bedienen. Coördinatie en afstemming kunnen wij zowel centraal als lokaal, trainen en coachen doen we internationaal.

Meer informatie nodig of kennismaken?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefonisch met één van de partners.

  Business Impact B.V.
  Oude Apeldoornseweg 41
  7333 NR Apeldoorn
  E: info@businessimpact.nl
  KvK: 05082392

  Monique Dijkstra
  LinkedIn
  +31 (0)6 5335 9764